Saturday, August 20, 2011

HEEEE :)

HEY HEY !
kaorang semua :)
da lama aku tak update blog nih ,maklumlah orang busy lah kata kan ,ceyh ceyh ,
tak de masa la nak online ,tunggu balik ruma je baru la dapat online puas puas ,haha 

tik tok tik tok !
kejap je da nak hbes puasa ,haiyaa ,cepat lah masa nih berjalan ,betul lah orang kata "MASA ITU EMAS" so korang jgn sia sia kan masa nih ,nati awak awak semua nih rugi ,hehe ,

hah ! back to my story today !
aku bosan ! 
haha ,
enjoy :D

haha ,comel lagu nih ,haha
asal tgk mesti nak gelak ,haha



ha meh lah tgk nih :D
video

aku suka bende ni :)
Photobucket

sbenar nya kan kan kan ,aku tgah boring nih ,sorry la kalau merepek repek nih ,haha 
jumpa lagi :)


(: everydayismystory :)