Sunday, January 8, 2012

CHINEN YURI

HYE KORAANGG !!
lama nya tak berceloteh kat sini.cuti pun tade masa.hari ni nak share sikit pasal artist japan ni.ya ALLAH masa first time aku tengok dia ni,mak aihh, comel lah teramat sgt nyah.ni semua gara gara bf kawan aku lah. dia yg start kenal kan aku kat artist japan ni.jarang kot org suka japan artist. mostly korean kan.tp aku nak different.cehceh kemain lagi.mamat tu pulak gila sikit dgn artist japan ni.sampai terbluetooth pulak kat aku.haha.okay lah.korang tengok lah sendiri my collection of CHINEN YURI ni.. :D



(: everydayismystory :)