Monday, January 23, 2012

HAPPY CHINESE NEW YEAR !

Assalamualaikum !
Hari ni aku nak cerita pasal kawan kawan aku yg da lama gila tak jumpa.Percaya or tak last aku jumpa dorang masa 2009 now dah 2012. OMG !! serius selalu contact kat fb twitter je.Bersyukur sangat dapat jumpa dorang. Ni suma plan ekin. thanks ekin. kalau tak kerana kau aku tak jumpa kot alia dgn norma.First masa jumpa dorang rasa mcm mimpi je, mcm tak percaya pun ada jugak. haha. adik aliah yg dulu sekolah pun da hbes. semua da besar baru lah terasa dah tua. haha. tapi kan yg paling aku tak percaya tu. norma dulu time sekolah aku lagi kecik dr tp sekarang SURPRISE gila bila aku tgk dia dah slim oiii. jealous sangat. aku pun nak slim jugak. okay dah dah. kitaorang plan nak tgk movie first movie nak tgk cerita UNDERWORLD AWAKING tp sit tinggal 3 kitaorang ada 6 org. so decide tengok KERAMAT.. haha serious stupid gila cerita ni.. rugi duit je. kitaorg tgk ni pun sbb terpaksa je. kesian kan. haha. hah ! ni lah picture kami apibila sudah berjumpa. heeee :D









thats all from me today !
thanks guys :D

(: everydayismystory :)