Tuesday, January 24, 2012

I MISS THEM :(


hai. good morning. tibe tibe bgun pagi pagi hari ni teringat kat dorang serious rindu gila kat dorang iman jasmine, girl, and hakeem. maklum la masing masing busy jalankan tanggungjawab. dorang ni lah cousin yang paling rapat sekali dgn aku. kitaorang memang da mcm siblings betul pun ada. sampai ade org cakap aku dgn girl ni kemba. bangga kejap kan. haha. semua da besar. mcm tak percaya je girl pun dah hbes sekolah. sekrang ni dia tgah keje sementara tgu result spm. hope sgt adik dapat the best result. good luck sygg. rindu nak outing sama sama. meggila sama sama. haha. kalau korang nak tahu kitaorang ni memang suka buat keje gila bila berdua taw. opppss mana boleh bgtau. heee. secret. hakeem sekarang sambung study kat lumut,perak. jauh kan. iman now is already 5 years old walaupun kitaorg jauh tp contact tu tak kan penah putus. kalau jumpa mesti ade je cerita kitaorang. adik ni lah tempat aku mengadu bila sedih happy. semua lah kat dia. heee. bila lah dapat jumpa ni dik oii. kata je rumah dekat tp susah nak jumpa kannn. its normal la tu kan. nak buat acane. okay lah to adik, abg, iman all the best for whatever you do. hopefully you will coming my home soon. i'm waiting. take care of yourself. lots of love from kak mai :)
I MISS YOU
I LOVE YOU
♥  ♥  ♥

(: everydayismystory :)