Tuesday, January 24, 2012

serious ini kelakar !


okay first korang tengok picture ni mesti korang engat ni "BOYFRIEND" aku kan ? haha. memang nak buat aku gelak besar lagi lah. haha. actually picture ni snap masa 2010 dulu. lame kan. diam tak diam dah bertahun jugak kitaorang berkawan. ni aku kenal kan nama dia ady. dia kawan baik kawan rapat kawan segala kawan lah dia ni untuk aku. kadang kadang gila jugak mamat ni. jgn mara ye ady. biasalah tu adat berkawan kan. kata pun kawan sehidup semati. hehe. tak kan lah aku nak nak couple dgn kawan aku sendiri kot. alhaiii. tapi kalau dah jodoh nak buat mcm mana. ewahh ewahh mengada pulak aku ni. heee. okay back to the story. aku letak picture ni as a DP fb sbb ade motif sebenarnya. dia mintak tolong aku menyamar jadi "GIRLPRENG" dia sbb nak jealous kan "GIRLFRIEND" dia.. ha tu lah sebenarnya.. tp bila letak je.. makkk aiiii... ramai pulak yg percaya gila gila yg kitaorang ni couple.. serious kelakar.. benda ni kitaorang bedua je yg plan tak nak bgtau sesape pung.. tapi taktau pulak boleh jadi HOT STORY diantara kawan kitaorang ni..hee.. sorry ye kawan kawan ku.. aku saje je main main ni.. haha.. nak tahu tak sampai ada kawan kitaorang tu memang cakap kitaorang ni buaang tebiat ke apa..angin takda ribut takda tahu tahu dah couple.. hadoii.. aku dengan ady asyik lah gelak sbb kan "RELATIONSHIP PALSU" ni.. hahahaa.. sorry beribu sorry ye korang.. heee.. okay sekarang aku bgtahu OFFICIALLY nyaa aku dengan ady JUST FRIEND FOREVER !! full stop !!
.kbai.
^______^

(: everydayismystory :)