Monday, February 20, 2012

AIZATUDDINANIQ :D


assalammualaikum semua.. diam tak diam cepat je masa berjalan kan.. mcm tak percaya je kita berada di tahun 2012.. tahun ni lah yg di tunggu tunggu oleh sahabat ku AIZATUDDINANIQ (dalam gambar) sebab nya dia akan berlepas ke MELBOURNE, AUSTRALIA untuk meyambungkan pelajaran nya disana.. actually aniq da sampai sana seminggu yg lepas.. 10 FEBRUARY 2012 hari tu.. hehe.. firstly aniq aku nak ucapkan beribu ribu tahniah kepada kau aniq sebab berjaya menyambungkan pelajaran kat oversea.. serious aku happy sangat.. heee.. tak kira lah jauh mana pun kita.. kawan tetap sampai bila bila.. kalau ikut kan memang lah banyak sgt memory kitaorang since 2010 tak cukup satu hari kalau nak cerita ni.. heee.. tp aku happy sbb dapat hanta aniq kat KLIA sebelum aniq berlepas ke MELBOURNE.. ha ni dia wajah wajah kegembiraan sahabat ku :D


aniq jaga teddy bear tu taw :D


5 minit sebelum aniq turun :)
peacee (Y)

aniq ni gambar kenangan aku dengan kau :)


serious gambar ni lama sgt kann :)
rinduu 

ANIQQQQ !!! 
GOOD LUCK DI SANA YA !! JANGAN LUPA KAMI DI MALAYSIA !!
BUAT YANG TERBAIK !!
.WE LOVE YOU.

(: everydayismystory :)